Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:51:06 Ambu 17165 Lijsterstraat 2922VG Krimpen Aan Den Ijssel Krimij Bon 186960 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-165
dinsdag 20 november 2018
TOP NIEUWS

VANDAAG 20|11

SCHIEDAM - Bij een steekincident aan de Lekstraat in Schiedam is in de nacht van maandag op dinsdag 20 november een persoon gewond geraakt.

 

Iets voor middernacht kwam de melding binnen bij de politie en ambulancedienst. Deze gingen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel behandeld. Voor zover bekend is het slachtoffer later naar het ziekenhuis gebracht. Over de dader en het motief, wilde de politie nog niets loslaten.

1/1

GISTEREN 19|11

ROTTERDAM - Zondagavond hield een man in een café aan de Kerkhoflaan bezoekers onder schot na een ruzie. Via tips van getuigen konden agenten even later twee mannen, van 19 en 26 jaar, aanhouden.


Zondagavond iets over twaalven kwam een onbekende man aan de bar zitten. Na een paar drankjes kreeg hij onenigheid met een medewerkster en begon hij te gooien met glazen en een asbak. Bezoekers van het café pakten de man beet en wilden hem kalmeren. De agressieve kroegganger trok daarop een vuurwapen uit zijn broek en hield iedereen onder schot. De bezoekers moesten gaan liggen, anders zou ...

ZATERDAG 17|11

VLAARDINGEN - Op de Melis Stokelaan in Vlaardingen is zaterdag 17 november een kind gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Het kind fietst daar tegen een paal.

 

Een traumahelikopter werd opgeroepen maar deze bleek niet nodig te zijn. Het letsel van het kind bleek achteraf mee te vallen. Het kind is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

VRIJDAG 16|11

VLAARDINGEN - Vrijdagavond heeft er een overval plaatsgevonden bij de Poolse supermarkt Food plus aan de van Hogendorplaan.

 

De politie is met meerdere eenheden ter plaatse. Het is nog onduidelijk of er iets buit is gemaakt. De politie is een buurtonderzoek gestart in de hoop dat omwonenden wat gezien hebben.

VRIJDAG 16|11

ROTTERDAM - De hulpdiensten zijn vrijdag 16 november uitgerukt voor een brand in een woning van een wooncomplex aan de Apollostraat in Rotterdam.

 

De brandweer heeft de brand in het complex inmiddels geblust en gaat zo snel mogelijk proberen de rook van de getroffen etage te krijgen. Enkele bewoners worden nagekeken door ambulancepersoneel omdat ze rook hebben binnengekregen. Een gedeelte van het complex is tijdelijk ontruimd. Deze bewoners worden ter plaatse opgevangen.

1/1

VRIJDAG 16|11

ROTTERDAM - Werknemers van een energiebedrijf twijfelden donderdag geen moment, en renden achter een inbreker aan die zojuist op heterdaad was betrapt. Agenten konden dankzij de aanwijzingen van de werkmannen de verdachte aanhouden.


Donderdagmiddag rond 13.45 uur waren er meerdere mannen van een energiebedrijf buiten aan het werk. Een van de werkmannen die bezig was op de Philips Willemstraat zag twee mannen achter iemand aan rennen met de legendarische woorden 'houd de dief'. Hij liet meteen zijn werk vallen en ging er al bellend met de politie ook achteraan. Op de Johan de Wittsingel ...

1/1

VRIJDAG 16|11

ROTTERDAM - De politie onderzoekt een schietincident dat vrijdagmiddag 9 november plaatsvond in een woning aan de Schiedamseweg en kan daarbij de hulp van getuigen goed gebruiken. Bij het incident raakte in ieder geval een man gewond, maar de politie kent zijn identiteit niet.


Tegen half vier die middag melden omwonenden dat er wel een heel heftige ruzie gaande was in een woning aan de Schiedamseweg. Getuigen zien meerdere personen uit het portiek voor de woning komen. Een van hen is behoorlijk gewond. Agenten gaan er naartoe en vinden in het portiek en het appartement veel bloed. In ...

VRIJDAG 16|11

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Vorige week vrijdag hield de politie van district Oost drie jongens van een overlastgevende groep aan voor een zware mishandeling. Het drietal wordt verdacht van de mishandeling van een 18-jarige jongen aan de Olympiade. Het slachtoffer liep een flinke hoofdwond op. Dinsdagavond hielden agenten een vierde verdachte aan, een 37-jarige Krimpenaar, die gesignaleerd stond en zich meldde in Den Haag.


Vrijdagavond 9 november rond 21.50 uur meldde een getuige dat er werd gevochten aan de Olympiade. De vechtpartij ontstond bij het jongerenhok toen er jongens, onder ...

DONDERDAG 15|11

ROTTERDAM - De politie zoekt getuigen die kunnen helpen met het oplossen van een steekincident, waarbij een 15-jarige Rotterdammer gewond raakte aan zijn arm en borst. Dat gebeurde op woensdagavond rond 21.00 uur op de Slinge. Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk.


Het incident vond plaats tussen de bank en de snackbar. Een bewoner ving het jonge slachtoffer in eerste instantie op. Na behandeling in het ziekenhuis mocht hij weer naar huis. De politie is op zoek naar de dader.

 

Getuigen gezocht
Getuigen die informatie hebben kunnen dit doorgeven aan de politie via het ...