Datum gisteren Tijd 21:41:27 Ambu 17132 Marjoleinlaan 2991HP Barendrecht Bardrt Bon 40439 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-132
zondag 22 april 2018

MAANDAG 26|03

Verdachte van meerdere diefstallen bij winkels aangehouden

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL - Agenten hielden dinsdag 20 maart een 24-jarige man uit Oostrum aan op verdenking van het plegen van een diefstal bij supermarkt MCD aan de Kerklaan. De verdachte zou op woensdag 14 maart een greep uit de kassa gedaan hebben.

Woensdag 14 maart jl. stapte een man de winkel binnen en deed een greep in de kassa waarna hij wegrende. De man stapte in een auto en reed weg. De politie kwam de verdachte op het spoor door ondermeer camerabeelden. De politie verdenkt hem ook van nog vijf andere identieke diefstallen bij winkels. Deze werden de afgelopen twee weken gepleegd in Rotterdam (in de wijken Ommoord en Zevenkamp) bij de Albert Heijn en de Aldi, in Schiedam bij het Kruidvat en in Gouda en Zoeterwoude bij supermarkten van MCD.

De verdachte is vrijdag 23 maart voorgeleid voor de rechter-commissaris en is gehouden voor veertien dagen.