Datum vandaag Tijd 16:00:16 (dia: ) Ambu 17115 De Korf Krimpen Aan Den Ijssel Krimij Bon 161521 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-115
woensdag 26 september 2018

DONDERDAG 08|03

Zo blijf je op de hoogte van het lokale 112 nieuws

Volg ons op Facebook en Twitter en meld je aan voor onze web notificaties

Facebook heeft grote veranderingen aangekondigd in het tonen van berichten op je tijdlijn. Berichten van vrienden en familie krijgen voorrang op berichten van bedrijven, merken en (lokale) media.

Wij van 112Ridderkerk willen onze bezoekers graag van lokaal 112 nieuws blijven voorzien. Sociale media is een goede manier om het nieuws te verspeiden en om onze lezers de mogelijkheid te geven om te reageren. Wij denken dat de maatregelen van Facebook dat negatief zal beinvloeden.

Wil je het 112 nieuws uit de gemeente Ridderkerk en omgeving blijven zien op je Facebook tijdlijn, zet ons dan bovenaan! Ga naar www.facebook.com/112ridderkerk en klik op 'Volgend'. Vink daarna 'Als eerste weergeven' aan (zie bijgevoegde foto).

Web notificatie
Een andere of extra manier om op de hoogte te blijven is het aanmelden voor onze web notificaties. Bij elk groot incident zoals een brand, ernstig ongeval of vermissing sturen wij een web notificatie. Dit is een push bericht dat automatisch op je computerscherm, tablet of telefoon verschijnt.

Het aanmelden kan via een simpele klik. Je hoeft geen email adres of telefoonnummer op te geven. Ga naar www.112ridderkerk.nl en klik op de 'alarmbel' in de rechter onderhoek.

Nog niet alle browsers ondersteunen deze notificaties. Je kan je alleen aanmelden als je daadwerkelijk de Alarmbel op je scherm ziet.