Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:00:16 (dia: ) Ambu 17115 De Korf Krimpen Aan Den Ijssel Krimij Bon 161521 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-115
woensdag 26 september 2018

WOENSDAG 21|02

Brandweermannen gewond bij botsing met personenauto tijdens spoedrit

Het ongeval had geen gevolgen voor de reanimatie waarvoor het voertuig onderweg was

ROTTERDAM - Woensdagmiddag 21 februari is een brandweervoertuig van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond betrokken geweest bij een aanrijding. Onderweg naar een reanimatie kwam het in botsing met een personenauto. Het ongeval gebeurde ter hoogte van metrostation Slinge op Rotterdam-Zuid.

 

De bestuurder en bijrijder van het brandweervoertuig, evenals de bestuurder van de personenauto, zijn naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controle. Alle drie mochten ze later in de middag naar huis, er hoefde niemand in het ziekenhuis te blijven.

 

Het ongeval had geen gevolgen voor de reanimatie waarvoor het voertuig onderweg was. Het ging om één van de twee brandweervoertuigen dat, naast andere hulpdiensten, onderweg was naar dit incident.

 

De kazerne van het voertuig in kwestie is herbezet door een ander voertuig. De politie doet onderzoek naar de omstandigheden.

Locatie

Headlines