Datum vandaag Tijd 05:05:40 Gaarne Telefonisch Contact Mkb Aub. Gebouwbrand Woning Burgemeester Van Akenwijk... Prio Eenheid | OVD Brandweer Dordrecht prio 1 Brandweer...
zondag 27 mei 2018

MAANDAG 12|02

Man doet greep uit kassa van Ridderkerkse boekhandel

RIDDERKERK - Een overvaller kwam in een boekhandel in Ridderkerk met een chocoladereep aan de kassa, maar liep vrijwel meteen om de toonbank om een greep uit de kassa te doen. De man ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. De politie doet onderzoek.

Maandag aan het begin van de middag stapte de man de boekhandel aan de Amerstraat binnen. Het leek alsof hij de chocoladereep wilde afrekenen, maar binnen enkele seconden stond hij naast de eigenaar van de zaak achter de toonbank. Hij hield iets in zijn hand waarmee hij naar de eigenaar wees. De eigenaar kon niet goed zien wat het was. Tegelijk deed de man een greep in de kassa.

Een getuige is de man nog achterna gegaan, maar heeft hem niet meer kunnen achterhalen. De politie is een zoektocht begonnen en heeft de hulp van het publiek ingeroepen via Burgernet.

De politie doet onderzoek is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord, bel 0900-8844.