Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:47:21 Ass. Ambu (inci-01) (inzet Brw: Til Assistentie) Nelson Mandelastraat Ridderkerk... Prio Hoog Eenheid | Groene Tuin Kazernealarm Brandweer Rotterdam...
maandag 16 juli 2018

WOENSDAG 06|09

Jongen (17) mishandeld en beroofd nadat hij weigert in te breken

Zij dwongen hem mee te lopen naar een woning in de La Fontainestraat, waar hij geld, goud en sieraden moest stelen

ROTTERDAM - De politie zoekt naar getuigen van bedreiging en beroving met geweld, gisteravond in de La Fontainestraat in IJsselmonde. Een 17-jarige jongen werd daar door drie verdachten mishandeld en beroofd van zijn telefoon, nadat hij weigerde in te breken.


Het slachtoffer kwam het drietal tegen in de Homerusstraat. Zij dwongen hem mee te lopen naar een woning in de La Fontainestraat, waar hij geld, goud en sieraden moest stelen. Na zijn weigering om in te breken kreeg hij klappen tegen zijn hoofd, lichaam en bovenbeen. Daarna maakten de verdachten zich met zijn telefoon uit de voeten. Een 20-jarige Rotterdammer is kort daarna aangehouden, naar de twee anderen wordt nog gezocht.

 

Iets gezien?
Heeft u het viertal rond 21 uur zien lopen van de Homerusstraat naar de La Fontainestraat, of de drie verdachten na de mishandeling zien vluchten vanuit de La Fontainestraat, neem dan contact op met de politie. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Foto's
1/1
Locatie

Headlines