Datum vandaag Tijd 14:27:37 Ambu 17101 Rondweg 2922ET Krimpen Aan Den Ijssel Krimij Bon 18700 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-101

Ambulance 17-101

dinsdag 20 februari 2018

ZATERDAG 24|06

Keukenbrand aan de Van Anrooystraat

Bij een poging het brandje te blussen liep iemand een lichte brandwond op aan zijn been

RIDDERKERK – Vanmiddag omstreeks 14:50 uur is de brandweer opgeroepen voor een keukenbrand aan de Van Anrooystraat in Ridderkerk. De brand woede op de 2e etage van een flatgebouw.

De brandweer heeft de brand geblust en de woning geventileerd. Bij de brand raakte een persoon licht gewond. Bij een poging het brandje te blussen liep de persoon een lichte brandwond op aan zijn been. De persoon is nagekeken in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Hoe de brand in de keuken is ontstaan is niet bekend. De woning liep flink wat schade op.